Op de kalender

Van april tot en met september zorgen lokale verenigingen voor aangename luistermuziek tijdens de wekelijkse bloemenmarkt op zondag.

-
Evenement

Een weekend lang muziek spelen o.l.v. Dimitri Bracke & Kristof Aerts!

-
Evenement

Zomerconcerten i.s.m. de Stad Leuven
Programma:
Zaterdag 8 juli 2023
13.30 uur KHO Sint-Cecilia Haacht
14.45 uur K. jacht- en alpenhoorngroep "The...

-
Evenement

Tijdens de Gentse Feesten kan je op beide zondagen terecht op het Sint-Baafsplein voor een schitterend optreden van een geweldige jeugdband.

-
Evenement

Ben je op zoek naar een zomers muziekkamp? Dan is Let's Brass & Next Generation iets voor jou! Tijdens deze meerdaagse muziekstage maak je als jonge...

-
Vorming

Omdat we op zoek zijn naar jong talent, op mee te concerteren op onze Familiedag op 17/9 in Planckendael, organiseren we op 23/8 een Jeugd Play-In.

Evenement

Deze Play-In is bedoeld als voorbereiding op onze Familiedag in Planckendael op 17/9. De deelnemers van de Play-In worden verwacht om in Planckendael...

Evenement

Ondersteuning aan de blaaskapellen door ze op een groots evenement te laten concerteren.

Evenement

Ondersteuning aan de blaaskapellen door ze op een groots evenement te laten concerteren.

Evenement

Op zaterdag 2 december organiseert VLAMO Limburg i.s.m. KH St-Cecilia Rotem een harmonieplay-in onder leiding van Jos Simons en Nina Boonen. Doe je...

Vorming

Nieuws

Op 22 mei start de lenteschoonmaak van onze databank. We vragen alle leden om hun gegevens na te kijken en te updaten.

Blaasmuziek boven op de uitreiking van de Ultimas op 16 mei! Brassband Willebroek en de klaroenblazers van Last Post Ieper vielen in de prijzen.

Onze afgevaardigde orkesten bewijzen op ECWO en EBBC dat ze tot de Europese top behoren.

Een kort sfeerverslag van onze bezoeker ter plaatse.

Maak kennis met de juryleden en de verplichte werken van het Brassbandkampioenschap op zaterdag 25 en zondag 26 november 2023.

Deze muzikale documentaire over het wereldvermaarde koperensemble Belgian Brass komt binnenkort uit. Ga kijken of organiseer zelf een voorstelling!

Op het VLAMO Open Harmoniekampioenschap streden twee Limburgse orkesten om de titel. Ontdek alle resultaten.

Op zondag 22 oktober kunnen jeugdorkesten in Leuven terecht voor een uitdagend programma met veel muziek en een toffe teambuilding.

Ons aanbod

In het diverse aanbod van VLAMO vind je zowat alles terug wat je nodig kunt hebben voor het leren, inoefenen of opvoeren van muziek.