Locatie: 
Kunstacademie Lede, Markt 5 - 9340 Lede of online
Contactinformatie: 
Elke Vermeire | elke@vlamo.be | 09 265 80 12
Organisator: 
VLAMO Centraal
Soort activiteit: 
Vorming
Doelgroep: 
Muzikanten
07/02/2021 13:00 tot 19:15

Con Trastes, gitaardag in een light jasje

Op zondag 7 februari 2021 organiseren VLAMO en de Kunstacademie Lede de vijftiende editie van ’Con Trastes’, de VLAMO gitaardag. 
Voor het eerst in jaren zal de gitaardag er, wegens de coronamaatregelen, totaal anders uitzien en schakelen we over naar een lightversie

Na onder andere Carlo Marchione, Raphaella Smits, Aram Van Ballaert, Antoon Vandeborght en Antigoni Goni hebben we ook dit jaar een grote naam op de affiche: Roland Broux geeft in de namiddag (13u00 – 14u30 & 15u00 – 16u30) masterclasses gitaar* voor leerlingen van de 4e graad.
Iedere actieve deelnemer aan een masterclass gitaar krijgt ongeveer een half uur live les. Neem je graag actief deel? Stuur dan samen met je inschrijving je keuzewerk op (in pdf). De deelnemersplaatsen zijn beperkt, maar iedereen zal de masterclasses online kunnen bijwonen via livestream. 

We sluiten de dag af om 18u00 met een uniek en gratis concert door het Teyata duo dat voor iedereen toegankelijk is.
Teyata (An Volders & Jan Sanen) is een gitaarduo dat met eigen composities en ruimte voor improvisatie de creatieve, aanstekelijke toer op gaat. In hun werken vind je vaak invloeden van minimalistische muziek, flamenco, jazz en af en toe popmuziek. Mis dit niet!
Met of zonder live publiek, dat valt nog af te wachten, maar het is zeker dat iedereen het concert zal kunnen bijwonen. We zullen het concert namelijk streamen zodat iedereen zich gezellig thuis vanuit de zetel kan laten meevoeren door deze wondermooie muziek.
En dit is nog niet alles! Na het concert, omstreeks 18u45, organiseren we een online meet-and-greet met An en Jan van het Teyata duo. Grijp deze kans en vraag hen alles wat je altijd al wilde weten!

INSCHRIJVEN

  • Deelnemers masterclass (actief): 20 euro 
  • Het online volgen van de masterclasses en het concert is gratis, maar inschrijven is wel verplicht. 

Om in te schrijven vul je het online inschrijvingsformulier in. 
Je inschrijving is pas definitief als het inschrijvingsgeld betaald is (voor actieve deelname aan de masterclass) op rekeningnummer BE96 0013 6643 9505 van VLAMO vzw, met vermelding ‘Con Trastes + jouw naam’ én het bezorgen van je keuzewerk (in pdf) via mail aan elke@vlamo.be
Deadline inschrijvingen: 29 januari 2021
 

*Deze gitaardag wordt georganiseerd onder voorbehoud van de geldende coronamaatregelen. Bij annulatie van de live masterclasses wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald.