Locatie: 
Zaal Antigone, Plezantstraat 135, 9100 Sint-Niklaas
Contactinformatie: 
oost.vlaanderen@vlamo.be
Organisator: 
VLAMO Oost-Vlaanderen
Soort activiteit: 
Vorming
31/10/2021 10:00 tot 17:00

Evaluatieconcert Sint-Niklaas - 31 oktober 2021

VLAMO Oost-Vlaanderen organiseert op zondag 31 oktober 2021 haar evaluatieconcerten in Sint-Niklaas. Deze concerten zijn een ideale voorbereiding van een concert of een wedstrijd. 

Elk orkest krijgt een schriftelijke en gemotiveerde evaluatie met tips en verbeterpunten van een professioneel evaluatieteam. Er worden dus geen scores toegekend. Indien je dit als vereniging wenst of nodig hebt voor lokale subsidies, kan je je ook opgeven in een bepaalde afdeling. 

De programmakeuze is volledig open. Groepen kunnen dus geheel vrij kiezen welke werken, inclusief inspeelwerk (niet verplicht), ze uitvoeren op het evaluatieconcert. Groepen die om een klassering vragen, dienen hiermee wel rekening te houden bij hun programmakeuze. Het programma duurt minstens 20 minuten en maximaal 40 minuten. Dit is exclusief opstelling en afbraak, waarvoor telkens 15 minuten voorzien wordt. 

Je brengt zelf je instrumenten, slagwerk en dergelijke mee. Er worden pupiters voorzien. Ook breng je de directiescore van de werken die je speelt in drievoud mee. Elke deelnemende groep, ongeacht de discipline, ontvangt een all-in premie van 600 euro (= inclusief verplaatsingsonkosten e.d.). Na deelname ontvangt de deelnemende groep hiervoor een formulier.

Wens je je als vereniging een een bepaalde afdeling te presenteren, maar staat uw werk niet in de lijst, stuur het dan vóór 15 september naar martin@vlamo.be om het in de juiste afdeling te laten klasseren.

Reglement

Waarborg: De inschrijving is pas geldig na het storten van de waarborg (€100) op de rekening van VLAMO Oost-Vlaanderen: BE55 0013 7764 6944 met als vermelding 'evaluatieconcert  oktober 2021 + naam vereniging'.

Inschrijven

!OPGEPAST! Wil je je als vereniging kandidaat stellen voor Kouter- en/of Sint-Baafsconcerten, dan zal het vanaf 2023 verplicht zijn (minimaal) vijfjaarlijks deel te nemen aan onze Evaluatieconcerten. Meer uitleg vind je hier.