Locatie: 
ter plekke
Contactinformatie: 
oost.vlaanderen@vlamo.be
Organisator: 
VLAMO Oost-Vlaanderen
Soort activiteit: 
Wedstrijd
11/10/2020 14:00 tot 08/11/2020 16:00

Evaluatieconcerten ter plekke - 11/10, 25/10, 08/11

Jammer genoeg kunnen onze Evaluatieconcerten niet plaatsvinden in een grote zaal waar ieder orkest komt optreden, toch zorgden we voor een waardig alternatief! 

Met jouw vereniging krijg je de kans op beoordeeld te worden door onze jury op jullie eigen locatie. Je zorgt dus voor een voldoende grote zaal waar de muzikanten op veilige afstand van mekaar kunnen zitten. Wij zorgen voor een juryteam dat evalueert en feedback geeft. 

Mogelijke data hiervoor zijn 11 oktober, 25 oktober en 8 november telkens in de namiddag. 

 

Alle andere zaken blijven gelijk, m.n. 

Elk orkest krijgt een schriftelijke en gemotiveerde evaluatie met tips en verbeterpunten van een professioneel evaluatieteam. Er worden dus geen scores toegekend. Indien je dit als vereniging wenst of nodig hebt voor lokale subsidies, kan je je ook opgeven in een bepaalde afdeling. Hierin kan je dan eventueel bevestigd worden. 

De programmakeuze is volledig open. Groepen kunnen dus geheel vrij kiezen welke werken, inclusief eventueel inspeelwerk, ze uitvoeren op het evaluatieconcert. Groepen die om een klassering vragen, dienen hiermee wel rekening te houden bij hun programmakeuze. Het programma duurt minstens 20 minuten en maximaal 40 minuten.   

Je voorziet natuurlijk je eigen slagwerk, pupiters en ander materiaal. Ook breng je de directiescore van de werken die je speelt in drievoud mee. Elke deelnemende groep, ongeacht de discipline, ontvangt een all-in premie van 600 euro (= inclusief verplaatsingskosten e.d.). Na deelname ontvangt de deelnemende groep hiervoor een formulier. 

Inschrijvingsformulier