Locatie: 
CC Stroming, Dorp 101, 9290 Berlare
Contactinformatie: 
oost.vlaanderen@vlamo.be
Organisator: 
VLAMO Oost-Vlaanderen
Soort activiteit: 
Vorming
29/03/2020 10:00 tot 16:00

GEANNULEERD - Evaluatieconcert Berlare - 29 maart 2020

We volgen de bijkomende maatregelen van de overheid om alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten te annuleren, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privé zijn. Bijgevolg annuleren we alle VLAMO-activiteiten (centraal en provinciaal) tot en met 3 april 2020.

VLAMO Oost-Vlaanderen organiseert op zondag 29 maart 2020 haar evaluatieconcerten in Berlare. Deze concerten zijn een ideale voorbereiding van een concert of een wedstrijd. 

Elk orkest krijgt een schriftelijke en gemotiveerde evaluatie met tips en verbeterpunten van een professioneel evaluatieteam. Er worden dus geen scores toegekend. Indien je dit als vereniging wenst of nodig hebt voor lokale subsidies, kan je je ook opgeven in een bepaalde afdeling. 

De programmakeuze is volledig open. Groepen kunnen dus geheel vrij kiezen welke werken, inclusief inspeelwerk (niet verplicht), ze uitvoeren op het evaluatieconcert. Groepen die om een klassering vragen, dienen hiermee wel rekening te houden bij hun programmakeuze. Het programma duurt minstens 20 minuten en maximaal 40 minuten. Dit is exclusief opstelling en afbraak, waarvoor telkens 15 minuten voorzien wordt. 

Je brengt zelf je instrumenten, slagwerk en dergelijke mee. Er worden pupiters voorzien. Ook breng je de directiescore van de werken die je speelt in drievoud mee. Elke deelnemende groep, ongeacht de discipline, ontvangt een

all-in premie van 600 euro (= inclusief verplaatsingsonkosten e.d.). Na deelname ontvangt de deelnemende groep hiervoor een formulier.

Wens je je als vereniging een een bepaalde afdeling te presenteren, maar staat uw werk niet in de lijst, stuur het dan vóór 1 februari naar martin@vlamo.be om het in de juiste afdeling te laten klasseren.

Reglement

Inschrijvingsformulier