Locatie: 
Evenementenhal 'De Schelp', Menenstraat 122, 8560 Wevelgem
Contactinformatie: 
joachim@vlamo.be
Organisator: 
VLAMO Centraal
Soort activiteit: 
Evenement
18/10/2020 10:00 tot 18:00

GEANNULEERD - Korpsverbindend Event

Op 18 oktober 2020 zou VLAMO haar jaarlijkse 'VLAMO Showwedstrijden' organiseren te Wevelgem. Door de coronacrisis viel het amateurmuziekleven in Vlaanderen jammer genoeg overal stil. Repeteren was onmogelijk en ook alle optredens (straatparades, taptoes enzovoort) werden geannuleerd.

Intussen kunnen de percussie-ensembles en de color guard units sinds enkele weken opnieuw repeteren, en we kijken ook uit naar de heropstart van het volledige korps in de nabije toekomst. Om leden te motiveren heb je echter een doel nodig. Daarom bieden we verenigingen een alternatief voor de 'VLAMO Showwedstrijden'.

Op zondag 18 oktober 2020 zal een 'Korpsverbindend Event' plaatsvinden in Evenementenhal De Schelp te Wevelgem. Korpsen krijgen er een podium om hun kunnen te tonen. Dit kan zowel een full show zijn, een halve show, alsook een standstill concert. Een deskundig juryteam zal de prestaties becommentariĆ«ren met tips en suggesties maar er worden geen scores gegeven, er is geen Kampioen en geen ranking. Het doel van dit event is elkaar ontmoeten, tonen wat we in onze mars hebben en achteraf verbroederen met alle aanwezige muzikanten.

Het evenement staat open voor showkorpsen maar ook voor andere ensembles die deze kans als een nuttige motivatie en doelstelling voor hun leden willen aangrijpen.

!Publiek is niet toegelaten!

Contacteer Joachim Vandendriessche bij verdere vragen via joachim@vlamo.be of +32 (0) 9 / 265 80 08.

Draaiboek