Deelnameprijs: 
€ 150
Locatie: 
Muziekcentrum Track Kortrijk - Conservatoriumplein 1
Contactinformatie: 
west-vlaanderen@vlamo.be
Organisator: 
VLAMO West-Vlaanderen
Soort activiteit: 
Vorming
Doelgroep: 
Muzikanten
23/08/2019 17:30 tot 25/08/2019 19:30

Orkeststage volwassenen Kortrijk 23 - 25 augustus 2019

Als volwassene verdien je een weekendje afzondering, voor eventjes weg uit de drukte en je tegelijk laten omringen door vele vrienden en prachtige muziek. Daarnaast overnachten we in een schitterend viersterrenhotel. Je zal er gratis gebruik kunnen maken van het zwembad, sauna, fitness en stoombad. Er is ook een gezellige tapasbar om (even) af te koelen of het gezellig samen zijn in het Muziekcafé Pand A.

We focussen ons niet op een bepaald niveau. Het belangrijkste is dat we veel opsteken van de tips die de dirgent geeft en dat we ons concentreren op een aangenaam repertoire, voor elk wat wils. Daarnaast is het een unieke kans om muzikanten uit andere verenigingen te ontmoeten en samen een fijne tijd te beleven.

Het harmonieorkest staat onder leiding van Leon Vliex. Er wordt een harmonieorkest gevormd maar wie bugel speelt of een instrument uit de brassband wereld is zeker ook welkom. Het strijkorkest staat onder leiding van Eddy Desnijder. De stage is toegankelijk voor alle niveau's en vanaf 18 jaar.

De flyer met meer informatie.

Inschrijven kan door middel van deze link