Locatie: 
Lemmensinstituut Leuven
Contactinformatie: 
tim@vlamo.be of 09 265 80 10
Organisator: 
VLAMO Centraal
Soort activiteit: 
Evenement
Wedstrijd
20/11/2021 14:00 tot 21/11/2021 20:00

Orkestwedstrijd 2021 EXTRA

In het weekend van 20/21 november organiseert VLAMO haar orkestwedstrijd EXTRA in het Lemmensinstituut Leuven. Dit jaar niet enkel voor afdelingen Uitmuntendheid – Ere maar ook met extra ruimte voor andere afdelingen!

EXTRA hoopvol

Ondertussen zijn jullie eerste repetities al achter de rug en met een hoopvolle blik op het najaar willen we graag terug samen muziek maken. Het klinkt als iets uit een ver verleden, zo met echte muzikanten en een echt podium. We kijken er nu al naar uit!

EXTRA ruimte

Rekening gehouden met de moeilijke situatie waarin alle orkesten al anderhalf jaar zitten, willen we de focus leggen op podiumkansen. Daarom is de wedstrijd dit jaar niet enkel toegankelijk voor de afdelingen Uitmuntendheid en Ere maar voorzien we extra ruimte om ook orkesten uit de derde, tweede en eerste afdeling een podium te kunnen aanbieden.

EXTRA vrijheid

De orkesten uit de afdelingen Uitmuntendheid en Ere kunnen de wedstrijd aanvatten zoals altijd, d.w.z. met een programma van 2 wedstrijdwerken die geklasseerd zijn in hun afdeling. De orkesten uit derde, tweede en eerste afdeling krijgen meer vrijheid en mogen vrij hun programma samenstellen tot maximum 30 minuten.

EXTRA €€€

Om jullie een extra duwtje in de rug te geven voorzien we extra budget om de kostenvergoeding voor elke deelnemend orkest te verhogen. De kostenvergoeding bestaat nog steeds uit 2 delen nl. een vast deel (dat we verdubbelen van € 300 naar € 600) en een variabel deel (€ 0,10 x aantal muzikanten op het podium x aantal kilometers (enkel) van het orkest naar de wedstrijdlocatie). Daarnaast kan je nog € 300 prijzengeld verdienen als kampioen in je afdeling, € 200 als tweede in je afdeling en € 100 als derde in je afdeling.

EXTRA luisterplezier

Er worden professionele audio-opnames gemaakt. Beluister de opnames van voorbije wedstrijd via www.souncloud.com/vlamo

EXTRA inschrijven

Je vult het online inschrijvingsformulier in. Ten laatste op 30 september 2021! Schrijf snel in want de plaatsen zijn beperkt.


EXTRA NOOT! Het voorbije anderhalf jaar heeft ons allemaal met twee woorden leren spreken. Als de pandemie-situatie het vereist zullen we vanzelfsprekend de gepaste maatregelen nemen om het welzijn van onze muzikanten en publiek op de eerste plaats te zetten!