Deelnameprijs: 
5 euro
Locatie: 
Art'Iz Izegem
Contactinformatie: 
west-vlaanderen@vlamo.be
Organisator: 
VLAMO West-Vlaanderen
Soort activiteit: 
Wedstrijd
Doelgroep: 
Muzikanten
15/03/2020 09:00

Provinciale solistenwedstrijd 2020 - houtblazers

De Provinciale solistenwedstrijd voor houtblazers vindt plaats op zondag 15 maart 2020 in Art'Iz Izegem.

Pianistbegeleiders

Vlamo West-Vlaanderen stelt gratis een professioneel pianistbegeleider ter beschikking en zorgt er tevens voor dat de kandidaten tijdens de voorbereidingsperiode éénmaal kunnen oefenen met deze begeleider. De repetities worden geregeld door Vlamo West-Vlaanderen en vinden plaats in een West-Vlaamse academie. De kandidaten worden in januari ingelicht over de locatie en het tijdstip. Een kandidaat kan niet optreden met een eigen begeleider.

Inschrijvingsmodaliteiten

Iedere kandidaat betaalt 5 euro inschrijvingsgeld. Dit wordt vóór 30 november overgeschreven op het rekeningnummer van Vlamo West-Vlaanderen: BE60 3800 1586 9170.

De inschrijving dient te gebeuren via het elektronisch inschrijvingsformulier. Vergeet niet de de pianopartituur én de solopartituur in te scannen naar pdf en up te loaden. (enkel de solopartituur indien geen begeleiding).

Er kan enkel deelgenomen worden met werken die vóór 15 november geklasseerd zijn in het repertorium van VLAMO. Niet geklasseerde werken moeten dus vóór 1 november gestuurd worden naar martin@vlamo.be (solo + pianopartituur). Dit is niet van toepassing voor deelnemers uit de reeks Strijk-, Toets- en Tokkelinstrumenten. Deze schrijven in op basis van leeftijd in categorie A-B-C-D. De huidige klassering van de werken kan geraadpleegd worden via www.vlamo.be/repertorium

Een deelnemer kan een volledig werk of delen ervan spelen. Eens de kandidaat een werk of delen ervan gekozen heeft kan die keuze niet meer veranderd worden.

De deelname aan de wedstrijd zal geweigerd worden als:

  • de inschrijving en de partituren niet zijn opgestuurd vóór 30 november
  • het inschrijvingsgeld niet vooraf betaald is
  • het werk niet geklasseerd is

De wedstrijdreglementen en alle info kan je vinden via volgende links:

De inschrijvingen voor de solistenwedstrijd zijn afgesloten.