Deelnameprijs: 
Gratis, maar inschrijven is verplicht!
Locatie: 
online
Contactinformatie: 
tine@vlamo.be
Organisator: 
VLAMO Centraal
Soort activiteit: 
Vorming
09/09/2021 19:30 tot 21:30

VLAMO Boostcamp / Music, money and more (1/3)

VLAMO zorgt voor informatie en inspiratie met de webinarreeks “Music, money and more”! Dit “boostcamp” bestaat uit drie sessies op donderdag 9, 16 en 23 september, telkens om 19.30 uur. Op 9 september belichten we de VLAMO Award.

 

VLAMO Award - Middelen voor meer impact

Wil je met jouw vereniging eens buiten de lijntjes van je dagelijkse werking kleuren? Jullie creativiteit de vrije loop laten? Een breder publiek aanspreken? Impact genereren? En dit alles met steun van VLAMO?

Dan is de VLAMO Award iets voor jou!

In dit webinar kom je meer te weten over de doelstellingen en het traject van de VLAMO Award. We laten bovendien enkele finalisten van de afgelopen jaren aan het woord en geven de nodige tips en tricks voor het uitwerken van je initiatief.  

Denk je eraan om je vereniging kandidaat te stellen in 2022 of ben je gewoon benieuwd naar wat de VLAMO Award voor jouw vereniging kan betekenen? Wees welkom! 

Dit webinari is reeds voorbij. Herbekijk het webinar hier.

Meer over VLAMO Boostcamp / Music, money and more

Na een moeilijke coronaperiode willen we niets liever dan een frisse start maken. Maar geen klank zonder liquide middelen, en hiermee bedoelen we natuurlijk centen. Om een muziekvereniging draaiend te houden is er meer nodig dan muziek alleen. Welke vormen van ondersteuning bestaan er? Welke activiteiten en initiatieven komen in aanmerking? Bij welke kanalen kan je terecht?

Schrijf je in en kom meer te weten over hoe je middelen kunt genereren voor jouw plannen. And more … want met de juiste partners kan je meer (verdienen) dan alleen! 

Andere webinars in deze reeks: