Deelnameprijs: 
Gratis, maar inschrijven is verplicht!
Locatie: 
online
Contactinformatie: 
elke@vlamo.be
Organisator: 
VLAMO Centraal
Soort activiteit: 
Vorming
16/09/2021 19:30 tot 21:30

VLAMO Boostcamp / Music, money and more (2/3)

VLAMO zorgt voor informatie en inspiratie met de webinarreeks “Music, money and more”! Dit “boostcamp” bestaat uit drie sessies op donderdag 9, 16 en 23 september, telkens om 19.30 uur. Op 16 september hebben we het samen met OP/TIL over projectondersteuning.

 

1 2 3 Project! (i.s.m. OP/TIL) - Middelen voor projecten klein en groot

Wil je jouw vereniging een boost geven met een nieuw project: lokaal of buiten de grenzen van jouw stad of gemeente? Op welke (project)subsidies en andere kanalen kun je als vereniging een beroep doen en waarvoor?  
 
Sylvia Matthys, consulent bij OP/TIL, geeft jou een heldere uitleg over de subsidielijn bovenlokale cultuurprojecten, aangevuld met voorbeelden van goedgekeurde (amateurkunsten)projecten. Ze rondt af met concrete tips voor een goed subsidiedossier en enkele andere, minder gekende subsidieopties.

Daarna geeft VLAMO nog een woordje uitleg bij enkele andere vormen van projectondersteuning, zowel binnen als buiten het aanbod van VLAMO. 
 
Tijdens de sessie beantwoorden OP/TIL en VLAMO vragen van deelnemers.

(Inschrijven voor de sessie van 16 september kon tot en met zondag 12 september. Wens je toch nog deel te nemen? Neem dan contact op via vorming@vlamo.be.)

Meer over VLAMO Boostcamp / Music, money and more

Na een moeilijke coronaperiode willen we niets liever dan een frisse start maken. Maar geen klank zonder liquide middelen, en hiermee bedoelen we natuurlijk centen. Om een muziekvereniging draaiend te houden is er meer nodig dan muziek alleen. Welke vormen van ondersteuning bestaan er? Welke activiteiten en initiatieven komen in aanmerking? Bij welke kanalen kan je terecht?

Schrijf je in en kom meer te weten over hoe je middelen kunt genereren voor jouw plannen. And more … want met de juiste partners kan je meer (verdienen) dan alleen! 

Andere webinars in deze reeks: