Deelnameprijs: 
Gratis, maar inschrijven is verplicht!
Locatie: 
online
Contactinformatie: 
elke@vlamo.be
Organisator: 
VLAMO Centraal
Soort activiteit: 
Vorming
23/09/2021 19:30 tot 21:30

VLAMO Boostcamp / Music, money and more (3/3)

VLAMO zorgt voor informatie en inspiratie met de webinarreeks “Music, money and more”! Dit “boostcamp” bestaat uit drie sessies op donderdag 9, 16 en 23 september, telkens om 19.30 uur. Op 23 september gaan we samen met Cultuurloket voor een gezonde financieringsmix.

 

Money mix (i.s.m. Cultuurloket) - Op naar een gezonde financieringsmix!

Financiële middelen zijn een onmisbare schakel in de dagelijkse werking en bij het uitwerken van nieuwe ideeën of projecten. Annemie Verlinden, consulent bij Cultuurloket, geeft je inzicht in welke financieringsmogelijkheden er bestaan voor verenigingen, hoe je hierin een doordachte keuze maakt en op welke manier je het best omgaat met die financiële middelen. 

Daarnaast overlopen we ook enkele manieren waarop VLAMO de dagelijkse werking van jouw vereniging kan ondersteunen.  

Inschrijven voor de sessie van 23 september kon tot en met maandag 20 september. Wens je toch nog deel te nemen? Neem dan contact op via vorming@vlamo.be.

Meer over VLAMO Boostcamp / Music, money and more

Na een moeilijke coronaperiode willen we niets liever dan een frisse start maken. Maar geen klank zonder liquide middelen, en hiermee bedoelen we natuurlijk centen. Om een muziekvereniging draaiend te houden is er meer nodig dan muziek alleen. Welke vormen van ondersteuning bestaan er? Welke activiteiten en initiatieven komen in aanmerking? Bij welke kanalen kan je terecht?

Schrijf je in en kom meer te weten over hoe je middelen kunt genereren voor jouw plannen. And more … want met de juiste partners kan je meer (verdienen) dan alleen! 

Andere webinars in deze reeks: