Deelnameprijs: 
€20 (2 drankjes inbegrepen voor elke deelnemer)
Locatie: 
GC De Pit, Buggenhout
Contactinformatie: 
joachim@vlamo.be
Organisator: 
VLAMO Centraal
Soort activiteit: 
Vorming
Doelgroep: 
Muzikanten
11/10/2020 10:00 tot 15:15

VLAMO Drummerdag

VLAMO Drummerdag 2020 vervangt de wedstrijden voor percussie-ensemblesWegens het afgelasten van de wedstrijden voor percussie-ensembles zal VLAMO op zondag 11 oktober de VLAMO Drummerdag 2020 laten plaatsvinden. De locatie is GC De Pit in Buggenhout.

Het belooft een ontzettend boeiende dag te worden waarin de wereldvermaarde drummer/dj-drummer Michael Schack zijn skills en drumwetenschap met de deelnemende drummers wil delen. Michael gaat dat vanuit zijn eigen speelervaring doen. Hij zal de deelnemers doorheen heel wat van zijn energieke en virtuoze drumsolo’s loodsen waarna hij deze inhoudelijk zal ontleden en zal aanleren. 

Michael Schack toert reeds jaren de wereld rond en treedt sinds 2017 vooral solo aan op festivalpodia, in concertzalen of muziekevents, of misschien kent u hem als de energieke slagkracht bij ondermeer Netsky (Live) en MilkInc. Hij is tegenwoordig vooral dé toonaangevende #DJDrummer, van Oost- en Zuid-Europa, tot in Rusland, Noord-Amerika, Azië, Australië en Zuid-Afrika toe. 

De doelgroep zijn drummers met een minimumniveau van graad 3.3 van het DKO (ritmisch slagwerk of orkestslagwerk DKO). 

Een unieke kans voor diegenen die zich in de speelpraktijk van een meesterdrummer willen onderdompelen! 

Er worden twee sessies aangeboden voor telkens maximum 20 deelnemers. Een voormiddagsessie van 10u00 tot 11u45 en een namiddagsessie van 13u45 tot 15u30. 

Alle praktische info krijg je bij inschrijving doorgespeeld. 

We hopen op een vruchtbare en leerzame dag voor de aanwezige deelnemers. 

Deelnemers brengen zelf (een deel van) hun drumstel mee.

Inschrijvingsformulier

Inschrijven kan tot uiterlijk 5 oktober 2020.