Deelnameprijs: 
De inschrijving is pas geldig nadat het inschrijvingsgeld gestort wordt op rekeningnummer BE55 0013 7764 6944 met vermelding 'zomerplay-in + naam', in combinatie met het inschrijvingsformulier. Dit komt neer op €120 met overnachting en €100 zonder overnachting. Indien je deelneemt aan de Provinciale solistenwedstrijd in Oost-Vlaanderen krijg je een korting van €20. Inschrijven kan tot 10 juni 2019 maar opgelet, het aantal inschrijvingen is beperkt, afhankelijk van instrument. Snel inschrijven is dus de boodschap!
Locatie: 
Sint-Bavo-instituut Gent
Contactinformatie: 
oost.vlaanderen@vlamo.be
Organisator: 
VLAMO Oost-Vlaanderen
Soort activiteit: 
Vorming
Doelgroep: 
Muzikanten
04/07/2019 09:00 tot 06/07/2019 21:00

Zomerplay-in 2019

And off we go!

Van 4 tot 6 juli gaat de jaarlijkse Zomerplay-in weer door in de Gentse Sint-Bavohumaniora.

Een weekend lang muziek spelen onder leiding van niemand minder dan Bart Picqueur, assistent Kristof Aerts (leerling directie van de klas van Steven Verhaert en Dirk De Caluwe) en assistent Tom Raes. Zij brengen een mix van componisten en stijlen die een boeiende driedaagse garanderen.


 

Bart Picqueur studeerde aan het koninklijk muziekconservatorium te Gent waar hij de meestergraden behaalde voor klarinet (Freddy Arteel) en hafadirectie (Dirk Brossé). Momenteel is hij actief als componist, dirigent en producer.

Kristof Aerts zette zijn eerste muzikale stappen met de klarinet aan de academie van Beringen. Later behaalde hij een master Nederlands en Theater-, film- en literatuurwetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen. Omdat de muziek bleef kriebelen behaalde hij ook nog een Bachelor Klarinet aan het Koninklijk Conservatorium in Antwerpen om daar nu zijn master HaFaBra-directie te behalen. Sinds januari 2016 is Kristof dirigent bij de Antwerpse Studentenharmonie.

Tom Raes studeerde aan de stedelijke Academie voor Muziek en Woord te Lokeren, waar hij in 1996 de einddiploma's voor slagwerk en piano behaalde. In 1999 studeerde Tom af als ‘Onderwijzer’ aan de KaHo Sint-Lieven Hogeschool te St.-Niklaas, maar koos ervoor om slagwerk verder te studeren aan het Koninklijk Muziekconservatorium van Antwerpen waar hij in 2004 zijn Meestergraadsdiploma haalde.

Inschrijven kan via het online formulier.