Deelnameprijs: 
gratis
Locatie: 
in uw kot
Contactinformatie: 
oost.vlaanderen@vlamo.be
Organisator: 
VLAMO Oost-Vlaanderen
Soort activiteit: 
Vorming
Doelgroep: 
Muzikanten
03/07/2020 09:00 tot 05/07/2020 21:00

Zomerplay-in 2020 - in-uw-kot-versie

Beste Zomerplay-inners en andere muzikanten,

Langs deze weg laten we jullie weten dat de traditionele Zomerplay-in dit jaar niet doorgaat.

Niet getreurd, we hebben een alternatief. Jullie geliefde dirigent Tom Raes gaat dirigeren vanop een veilige afstand, online dus. Wat er op de pupiter komt, is beslist door de dirigent en hij koos voor de swingende muziek van Robert Buckley .

We hopen op jullie medewerking om er dit jaar een online succes van te maken. Op 3, 4 en 5 juli, waarop we normaal samen zouden musiceren, studeer je jouw partituur in én neem je de versie op waar je je goed bij voelt. Je kan ook met meerdere instrumenten inspelen en opnemen. De werkwijze om het filmpje of de filmpjes op te nemen en daarna naar ons te versturen, krijg je toegestuurd na inschrijving. Alles staat onder de deskundige leiding van Tom via audiovisuele bestanden. Nadien wordt alles gemonteerd door een professionele firma. Wij zorgen er natuurlijk voor dat je tijdig de partituur ontvangt via mail. Tot slot kunnen jullie het resultaat bewonderen, beluisteren en …. .

Wens je mee te spelen met de online Zomerplay-in, schrijf je dan gratis in via onderstaande link. Deze editie is er geen limiet op het aantal deelnemers.

Inschrijven

Alvast bedankt om van deze editie ook een succes te maken.