Locatie: 
Kessenich
Contactinformatie: 
www.devriendenkring.be
Organisator: 
VLAMO Limburg
Doelgroep: 
Muzikanten
25/08/2018 09:00 tot 26/08/2018 22:00

15de Fanfare play in

THE SOUND OF MUSIC
15de Fanfare Play-in: The Hills are alive…

Welke jonge muzikant wil er nu niet meespelen in een 100-koppig fanfare-orkest? Een orkest dat hem of haar voor deze 15de editie van de Fanfare Play-in 2 dagen lang in gedachten, muziek en allerlei activiteiten meeneemt naar de Oostenrijkse bergen…. Een orkest dat op zondagavond 26 augustus een schitterend concert zal geven, voor de eerste keer in de luxe van een nieuwe locatie: theaterzaal ‘De Stegel’.

 

Klinkt dat al veelbelovend? Ook het onderstaande garanderen we:

  • Tijdens 12u repetitietijd, verdeeld over twee dagen, studeren we een boeiend en gevarieerd concertprogramma in.
  • Een fantastische sfeer, niet alleen op het concert en de repetities, maar zeker ook tijdens allerlei ontspannings- en kennismakingsactiviteiten.
  • Een compleet fout ‘tiroler après-ski feestje’ op zaterdagavond, dat net zoals de vorige jaren ongetwijfeld het etiket ‘legendarisch’ zal krijgen. (haal je lederhosen of dirndl al maar boven…)
  • Een keukenteam onder leiding van een ervaren chef-kok, die heerlijke en gevarieerde gerechten op tafel tovert.
  • Een afsluitend concert op een nieuwe locatie, die toeschouwers en muzikanten toch heel wat meer comfort zal bieden. Repeteren, eten en overnachten doen we wel gewoon in sporthal en fanfarezaal van Kessenich.
  • Een hilarische presentatie van dat slotconcert… Benieuwd hoe onze twee acteurs Kapitein én Maria Von Trapp én hun 7 kinderen én uiteraard moeder overste op de planken zullen brengen?
  • Twee geweldige dirigenten die hun kunnen al eerder toonden tijdens de Fanfare Play-in: Tom D’Joos en Dieter Boffé.
  • Spectaculaire, mooie en uitdagende composities: die allemaal in het ruime thema ‘The Sound of Music’ passen.

 

 

We willen u vragen om ook in uw vereniging de aandacht te vestigen op onze 15de Internationale Fanfare Play-in. Hopelijk heeft u een plekje om onze affiche op te hangen en onze flyers te verspreiden. Wellicht wil u tijdens de repetitie van uw vereniging ook wel voor een mondelinge aankondiging zorgen. Misschien heeft u zelfs een ervaren deelnemer in uw rangen die de jongere muzikanten warm kan maken om eens in een mega-fanfare te komen meespelen.


Alle jonge saxofonisten, koperblazers en slagwerkers krijgen de kans om dit fantastische weekend mee te beleven. Inschrijven kan op www.devriendenkring.be. Deelnemen kost je al jarenlang slechts €55 per persoon (inclusief 3 warme maaltijden, 1 broodmaaltijd, 1 ontbijt, overnachting, repeteren, ontspanning en t-shirt). Als er uit hetzelfde gezin meerdere muzikanten deelnemen betalen die slechts €45 per persoon. In elk geval sluiten we de inschrijvingen af op 15 juli 2018 en beperken we het aantal deelnemers tot 125.

 

 

Mogen we er op rekenen dat u met het bijgevoegde materiaal bij de jonge muzikanten van uw vereniging wat reclame maakt voor onze 15de Fanfare Play-in?
 

Tot ziens op 25 & 26 augustus!