Met 50% korting naar Brass XL!

Opera Ballet Vlaanderen heeft een gloednieuw koperensemble en viert dit met VLAMO! Brassliefhebbers ontvangen maar liefst 50% korting voor de eerste optredens van Brass XL op zondag 24 oktober (17 u., Gent) en donderdag 28 oktober (19 u., Antwerpen). Geniet van dit unieke aanbod!

 

De koperblazers van Opera Ballet Vlaanderen vormen een gloednieuw koperensemble, Brass XL, onder leiding van chef-dirigent Alejo Pérez. Tijdens dit concert maken ze imposante en hoogst gevarieerde reis door de muziekgeschiedenis vanaf de Sacrae Symphoniae van Giovanni Gabrieli, geschreven voor de ruime akoestiek van de San Marco-basiliek in Venetië, over Purcells Music for the Funeral of Queen Mary en het beroemde Adagio van Albinoni tot Kleine Dreigroschenmusik van Kurt Weill. Een waaier aan stijlen en muzikale sferen, zoveel is zeker!

Opera Ballet Vlaanderen biedt brassliefhebbers van VLAMO een mooie korting van 50% op de standaardprijzen. Zo betaal je slechts 7,50 euro per ticket. Bestel dus gauw je kaarten met korting, enkel via onderstaande actielinks: