Nieuwe data voor compositieworkshop en -wedstrijd fanfare!

ContactInformatie: 
martin@vlamo.be
Discipline: 
Fanfare

Nieuwe datum: workshop componeren en orkestreren voor fanfare

Wegens de aanhoudende coronamaatregelen kon deze workshop 'componeren en orkestreren voor fanfareorkest lagere afdeling' helaas nog niet plaatsvinden. Derde keer, goede keer! Noteer alvast 12 september 2021 in jullie agenda, van 10 tot 16 uur.

Deze nieuwe workshop, georganiseerd door VLAMO, is er voor beginnende of ervaren componisten, ge├»nteresseerde arrangeurs en dirigenten, muzikanten en liefhebbers die meer willen weten over het componeren en orkestreren voor fanfareorkest. 

Coaches Jan Van der Roost en Kevin Houben bezorgen de cursisten de nodige informatie en tips over het componeren en orkestreren voor het fanfareorkest, en dit op basis van luistervoorbeelden en partituren van bestaande composities. De klemtoon ligt op werken uit de lagere afdeling. 

We voorzien voor deelnemers ook de mogelijkheid om hun composities of orkestraties te laten verbeteren of bespreken met de docenten. 

Meer info via martin@vlamo.be en www.vlamo.be. Inschrijven kan via het online inschrijvingsformulier en dit ten laatste op 31 augustus 2021.

Nieuwe deadline VLAMO compositiewedstrijd voor fanfare 2021

We verplaatsen de deadline van de VLAMO Compositiewedstrijd voor Fanfare 2021 van 31 augustus 2021 uitzonderlijk naar 31 oktober 2021. Hiermee willen we geïnteresseerde componisten de kans geven om voor de indiendatum deel te nemen aan de workshop componeren en orkestreren voor fanfare lagere afdeling, die we al enkele malen moesten uitstellen wegens corona.

Meer info via martin@vlamo.be