Uitgesteld: Workshop componeren en orkestreren voor fanfare

In Klankbord #101 van december deden we een eerste aankondiging voor onze nieuwe VLAMO-workshop 'componeren en orkestreren voor fanfareorkest lagere afdeling'. Wegens de aanhoudende coronamaatregelen zal deze activiteit niet kunnen plaatsvinden op 6 maart. Maar uitstel is geen afstel: we verplaatsen de workshop naar later dit voorjaar (exacte datum volgt).    

 

Deze nieuwe workshop, georganiseerd door VLAMO, is er voor beginnende of ervaren componisten, ge├»nteresseerde arrangeurs en dirigenten, muzikanten en liefhebbers die meer willen weten over het componeren en orkestreren voor fanfareorkest. 

Coaches Jan Van der Roost en Kevin Houben bezorgen de cursisten de nodige informatie en tips over het componeren en orkestreren voor het fanfareorkest, en dit op basis van luistervoorbeelden en partituren van bestaande composities. De klemtoon ligt op werken uit de lagere afdeling. 

We voorzien voor deelnemers ook de mogelijkheid om hun composities of orkestraties te laten verbeteren of bespreken met de docenten. 

Hoe inschrijven? Meer info volgt via onze infokanalen van zodra de nieuwe datum bekend is.