Uw concert loopt op wieltjes met “Muziek uit Mijnen Tijd”

Bezorg de bewoners van de Woonzorgcentra uit uw gemeente een onvergetelijke concertervaring en ontvang ondersteuning vanuit het Innovatieve Partnerproject “Muziek uit Mijnen Tijd.” 
Met “Muziek uit Mijnen Tijd” willen VLAMO, Armonea en KH De Eendracht Wommelgem de bewoners van woonzorgcentra opnieuw in de concertzaal brengen. Daarvoor zoeken we orkesten die Muziek uit Mijnen Tijd in hun buurt willen organiseren. Geïnspireerd op het succesvolle project “Klassiek uit Mijnen Tijd” - dat een nominatie voor de VLAMO Award in de wacht sleepte, willen we dit prachtige initiatief uitrollen over heel Vlaanderen. 

Wat bieden we je?
Met dit project bieden we financiële en logistieke ondersteuning aan orkesten die Muziek uit Mijnen Tijd organiseren. Naast een vergoeding voor het transport van bewoners van Woonzorgcentra naar de concertzaal, voorzien wij een draaiboek met know-how, een handige planning, toolkits, financieel plan, evenals tips en eerstelijnshulp door VLAMO en KH De Eendracht Wommelgem. 

Wat moet je daarvoor doen?
Niet zo veel. Gewoon een gezonde portie enthousiasme om dit mooie project uit te rollen. Dat kan zelfs binnen jullie bestaande concertplanning. De enige voorwaarde is dat het concert plaatsvindt voor 30 november 2019. Ook inspiratie voor de juiste muziekkeuze in het thema “Muziek uit Mijnen Tijd” bieden we aan. Van Sinatra tot Strauss, succes én een volle concertzaal gegarandeerd. 
Daarnaast brengen wij je in contact met een geschikt woonzorgcentrum in je buurt en voorzien we ondersteuning bij het verplaatsen van zorgbehoevenden, rolwagens en rollaters. De opbrengst van het concert gaat integraal naar het organiserende orkest. 

Voel je het al kriebelen? Geïnteresseerden mogen zich kandidaat stellen bij sophie@vlamo.be vóór 1 april.