VLAMO geeft jouw heropstart een boost!

Relancemaatregelen 2021 en korting lidgeld 2022 

Na een moeilijk coronajaar geeft VLAMO de heropstart van jouw vereniging een boost met volgende ondersteuningsmaatregelen: 

  • Een korting van 50% op het lidgeld van 2022.  

In december zullen we je naar goede gewoonte vragen om je ledenlijst voor 2022 bij te werken, waarna een gereduceerde factuur zal volgen. 

  • Een budget van 200 euro per aangesloten vereniging.

Met dit budget ondersteunen we aangesloten verenigingen bij de betaling van facturen van Unisono/Sabam en de aankoop van partituren en/of materiaal voor dansgroepen (MajoTwirl, color guards en highland dancers), gedateerd tussen 1 juli en 31 december 2021. Deze aanvraag verloopt via Assist.  

Hoe? Je betaalt de facturen uiteraard zelf, maar na voorlegging kan je via VLAMO een terugbetaling krijgen. Je doet dit door de facturen (liefst via eenzelfde aanvraag) op te laden in Assist. Meld je eerst aan en ga vervolgens naar het aanvraagformulier via deze link: https://bit.ly/relance-na-corona-budget. De contactpersoon van jouw vereniging beschikt over jullie logingegevens. 

Na overleg kunnen we ook meegeven dat Unisono de jaarcontracten van tarief 207 voor 2021 zal reduceren met 50%. 

  • Een verhoging van het aantal uren ondersteuning. 

Hou je provinciale pagina op onze website goed in de gaten, want daar zullen we na de zomer het nieuwe maximumaantal uren ondersteuning voor jouw provincie publiceren. 

  • Een webinarreeks over de verschillende financieringsmogelijkheden in september 2021.  

Meer info volgt binnenkort. Hou onze website en sociale media in de gaten! 

  • Het relancefeest WeerKlank op 19 september 2021 met 2 gratis (!) feestelijke nieuwe orkestwerken: A Festive Ouverture van Wim Bex en REPRISE van Yves Wuyts.  
     
  • Je kan via VLAMO nog steeds een CO2-meter aankopen.

Slechts eenmalig een toestel nodig? Vanaf nu kan je via je trefpunt ook een CO2-meter ontlenen.    

  • Ten slotte zal je in het oktobernummer van Klankbord een extra bijlage vinden met inspirerende tips & tricks in het kader van de relance. 

Naast dit alles blijven we ons inzetten om stapsgewijs terug te keren naar een normale repetitie- en concertsituatie en we blijven jullie hierover ook correct informeren.  

Het bestuur van VLAMO wenst iedereen alvast een mooie zomer en een deugddoende heropstart van de repetities toe!