Tools

VLAMO zorgt voor concrete werkingstools waarmee onze leden meteen zelf aan de slag kunnen!

 

 

Assist

VLAMO-leden krijgen de basisversie van Assist gratis aangeboden, een online boekhoud- en adminstratieprogramma voor vzw's en feitelijke verenigingen.

Heel wat muziekverenigingen worstelen met hun administratie en boekhouding: het correct beheren van een vzw-boekhouding, het organiseren van een Algemene Vergadering, het opmaken van statuten, het opmaken van een begroting... Om onze leden nog beter te helpen, werkt VLAMO samen met Assist. Assist is een uitgebreid en gebruiksvriendelijk online boekhoud- en administratieprogramma voor vzw's en feitelijke verenigingen. 

ASSIST START

Dankzij de handige VZW-Checklist en het eenvoudige boekhoudprogramma helpt Assist START je om je vereniging 100% in orde te houden. Met deze versie krijg je toegang tot de rubrieken ‘VZW-Helper’ en ‘Boekhouding’, waardoor je alle tools in handen hebt om te voldoen aan de huidige VZW-wetgeving. Wil je starten met Assist? Surf naar www.assistonline.eu en kies ‘Test 30 dagen gratis’. Geef duidelijk aan dat je lid bent van Vlamo. Die eerste 30 dagen kan je de volledige versie van Assist (Assist PLUS) gratis uittesten. Na die 30 dagen beslis je zelf of je al dan niet wilt verder werken met Assist PLUS. Wil je dat niet, dan moet je niets doen, want na die 30 dagen wordt je abonnement automatisch aangepast naar Assist START

UPGRADE ASSIST PLUS

Wil je alle mogelijkheden van Assist gebruiken, en bijv. ook je ledenadministratie of activiteiten in Assist beheren, dan kan je de gratis basisversie uitbreiden met deze extra mogelijkheden voor slechts € 99 per jaar. Hiermee beheer je de volledige werking van je vereniging online: boekhouding, vzw-administratie, ledenbeheer, adressenbestand, activiteiten, stockbeheer, werkgroepen, vrijwilligers ...

Ontdek alle mogelijkheden op www.assistonline.eu.

INFOSESSIES ASSIST

Download hier de ppt-presentatie die getoond werd tijdens de infosessies.

Educatief pakket Van Toeten noch Blazen

Speel je eigen harmonie met deze doekoffer over blaasinstrumenten voor 6 à 8 jarigen!

Deze doekoffer bevat leuke educatieve tools om kinderen van 6 à 8 jaar kennis te laten maken met de wondere wereld van fanfares en harmonies en ze meteen zin te doen krijgen in het bespelen van een blaasinstrument. 

VLAMO en ImpressantPlus sloegen de handen in elkaar voor de ontwikkeling van deze doekoffer die kan gebruikt worden in lagere scholen, muziekacademies en muziekverenigingen.

Een groot speldoek illustreert het verhaal over 'De Hinkende Harmonie' dat het begin vormt van een groot harmonieavontuur.

Lees meer

Download ook de app voor smartphone en tablet in de App Store voor iOS en de Play Store voor Android.