Wanneer
29.10.2022
Locatie
Zellik
Contact
vlaams.brabant@vlamo.be
Soort activiteit
Vorming

Op zaterdag 29 oktober 2022 verzamelen onze muzikanten (ouder dan 55 jaar) voor een leuke dag muziek spelen. Deze play-in wordt al enkele jaren georganiseerd met trouwe deelnemers, maar uiteraard zijn nieuwe muzikanten meer dan welkom. Voor deze editie mogen we melden dat Guido Jacobs deze taak voor zijn rekening neemt. K.F. Sint-Cecilia Zellik verzorgt de plaatselijke organisatie.

Waar en wanneer?

  • Gemeentelijke Feestzaal, Noorderlaan, Zellik
  • Zaterdag 29 oktober 2022

Dirigent: Guido Jacobs (°1965)

Guido begon op jonge leeftijd met muziek bij de Koninklijke Katholieke Harmonie de Eendracht van Baasrode als trommelaar. Op latere leeftijd werd hij bij daar dirigent. Later vond hij de weg naar de bugel en ging dit volgen aan de academies van Buggenhout en Dendermonde. Hij behaalde er zijn diploma’s notenleer en trompet. 

In 1984 ging hij voor zijn dienstplicht als matroos millicien bij de Muziekkapel van de Zeemacht als klaroenblazer. In 1987 slaagde hij voor het toegangsexamen bij de Muziekkapel van de Zeemacht en in 1989 maakte hij de overstap naar de Muziekkapel van de Rijkswacht. In 1994 slaagde hij in de toelatingsexamen bij de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen en dit op ruiterijtrompet.

Tevens is hij dirigent van het seniorenorkest VLAMO Oost-Vlaanderen. Verder maakt hij deel uit van verschillende muziekverenigingen als trompet- en bugelspeler.

Dagprogramma

  • 09.00 uur: samenkomst
  • 09.30 uur: start repetitie (pauze voorzien)
  • 12.30 uur: middagpauze
  • 13.30 uur: repetitie (pauze voorzien)
  • 16.00 uur : slotconcert, waarop vrienden, familie, enz. van harte welkom zijn!

Inschrijven

Het inschrijvingsgeld bedraagt 15 euro, inclusief middagmaal en vieruurtje.

Schrijf snel in via het online formulier hieronder, want de plaatsen zijn beperkt. Je inschrijving is compleet wanneer je het inschrijvingsformulier hebt ingevuld en het inschrijvingsgeld hebt overgeschreven op de rekening BE14 7340 0703 9983 van VLAMO Vlaams-Brabant en Brussel vzw. Vergeet niet om bij de mededeling je naam en seniorenplay-in te vermelden!

Vanaf 11 oktober 2022 mag je de praktische informatie verwachten, samen met de partituren.