Wanneer
18.04.2023
Locatie
Berlare, CC De Stroming
Contact
oost.vlaanderen@vlamo.be
Soort activiteit
Evenement

Op dinsdag 18 april 2023 organiseren wij opnieuw een seniorendag onder leiding van Guido Jacobs! Ditmaal zijn we welkom in zaal De Stroming in Berlare.

Je kan je aanmelden vanaf 9 uur en genieten van een kopje heerlijke koffie. De start van de repetities is om 9.30 uur en we eindigen om 17 uur met een slotconcert.

‘s Middags, om 12.30 uur, worden jullie allemaal verwend met een lekkere maaltijd en natuurlijk ontbreekt de koffie in de namiddag niet.

Je partner kan bovendien ook deelnemen! Voor hen is er een alternatief programma voorzien: 's ochtends een bezoek aan kaasmakerij De Zuivelarij, waar ze heerlijke berloumi, labneh, viVie en ricotta maken. Hier krijgen we een rondleiding, wat meer informatie over de kunst van het kaasmaken en sluiten we af met een degustatie. In de namiddag onderwerpen we onszelf ter plaatse aan een workshop wenskaarten maken. 

I.s.m. Koninklijke Fanfare Sint-Pietersvrienden Uitbergen vzw

Deelnameprijs:

  • Muzikanten: € 20
  • partners: € 25

Inschrijven kan tot zondag 2 april 2023!

Jouw inschrijving is pas compleet na het betalen van het inschrijvingsgeld op rekeningnummer BE55 0013 7764 6944, met vermelding Seniorenplay-in Berlare + jouw naam.