Percussiegroep ‘De Madammen’ staat bekend als een enthousiaste groep met een eigenzinnig repertoire waarvan niemand kan blijven stilstaan. In flamboyant rood en zwart en waar het past in een vrolijke choreografie brengen ze een repertoire dat swingt van plezier. Het mobiele percussieleger uit Leuven brengt al tien jaar vreugde in ieders leven.

We zijn opzoek naar een dirigent die een nieuwe wind kan laten waaien doorheen deze toffe groep madammen (en enkele heren).
Als dirigent begeleid je de wekelijkse repetitie momenten (liefst) op woensdagavond. Je begeleidt de verschillende optredens en eventuele extra repetities voor grotere evenementen.
Je werkt aan een nieuw repertoire en leert dit aan bij de oude en nieuwe leden van de percussiegroep.
Huidige genre: Braziliaanse percussie, met diepe en kleine surdo, snare, repinique, PVC-drum, rocar, agogo-bellen en tamborim. Cirkus in Beweging heeft voldoende instrumenten voor 40 deelnemers.

We zoeken iemand die …
… een goede kennis heeft van percussiemuziek.
… een groep kan motiveren en enthousiasmeren.
… beschikt over de nodige sociale, communicatieve en didactische vaardigheden die nodig zijn om een groep te begeleiden.
… zowel beginnende als meer ervaren percussionisten een uitdaging kan bieden op maat.
… ervaring heeft met het uitwerken van een repertoire.

Ben je geïnteresseerd? We komen graag met jou in contact! Stuur een mailtje met je CV naar artiesten@cirkusinbeweging.be en dan nodigen we jou graag uit voor een gesprek.

Bij Cirkus in Beweging vinden we gelijke kansen belangrijk. Kandidaten worden geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden ongeacht afkomst, geslacht, leeftijd, beperking of seksuele identiteit.

Provincie
Vlaams-Brabant