Fanfare-orkest de Mottegalm is opgericht in 1863 en bestaat dus dit jaar 160 jaar. Momenteel telt ons ensemble ongeveer 35 muzikanten van 12 tot 88 jaar. Ons muzikaal repertoire bestaat veelal uit herkenbare en meezingbare nummers maar ook een toffe medley verschijnt op het programma. We trachten een breed repertoire te brengen om de toegankelijkheid naar onze concerten zo groot mogelijk te houden.
Onze missie bestaat erin om een vaste muzikale waarde te zijn in Rillaar, Aarschot en de aangrenzende gemeenten. Jaarlijks maken we een uitstap richting CC den Egger te Scherpenheuvel voor ons lenteconcert, waarbij we telkens de ondersteuning krijgen van een zanger(es). Naast een 2 jaarlijks Kerstconcert in ons eigen Rillaar zijn we ook meerdere keren per jaar op verplaatsing te spotten tijdens de muzikale dagen van andere verenigingen.
Onze muzikanten vormen een hechte groep die op vrijdagavond van 20u tot 22u samen komen om te repeteren in Rillaar dorp. Meer info over ons kan je vinden op https://demottegalm.be. Het laatste concert kan u bekijken via de link op website.
Ben jij een enthousiaste dirigent en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb jij de drive om samen met ons verder te bouwen aan onze fanfare? Aarzel dan niet en stuur als de bliksem je sollicitatie en motivatie naar bestuur@demottegalm.be. Na een gesprek volgt een proefrepetitie als onderdeel van de sollicitatie.

Provincie
Vlaams-Brabant en Brussel
Contact
Wim Smekens
Contactgegevens