Voor een nieuw gecomponeerde opera bij Opera Ballet Vlaanderen zijn we nog dringend op zoek naar enkele muzikanten die willen deelnemen aan een oefenrepetitie, deze zondag, maandag en dinsdag. Het betreft een orkestlezing waarbij de muzikanten in kwestie de allereersten ooit zijn die deze muziek live zullen spelen, een unieke kans dus! Het gaat meer bepaald over de muziek van de voorstelling Barzakh, die op 13 november in wereldpremière zal gaan.
Concreet zijn we nog op zoek naar een klarinettist, violist en fagottist. Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar een tuba in c of tuba in si b (in principe zoeken we enkel nog het instrument maar met muzikant erbij, nog beter!).

Praktisch
30/6 : 10 - 17:00 - oefenrepeitite
1/7 : 10 - 17:00 - oefenrepetitie
2/7 : 10 - 14:30 - orkestlezing
Locatie: orkestzaal van Opera Gent
Vergoeding: naast de ervaring om nieuwe muziek te spelen met een professionele componist in de opera van Gent, bieden wij graag ook voor elke muzikant een duoticket aan voor de voorstelling zelf (in november) én een ticket voor een voorstelling  naar keuze in het seizoen 2024-2025.
Aangezien de repetitietijd heel kort is en we met nieuwe muziek werken, verwachten van de muzikant dat hij/zij de muziek op voorhand doorneemt en/of op zicht kan spelen. De eerste twee dagen zijn repetitiedagen, de derde dag doen we een volledige orkestlezing in aanwezigheid van de regisseur.
Contacteer mij bij interesse!

Provincie
Oost-Vlaanderen
Contact
Elise Ophoff
Contactgegevens