Fanfare De Ware Vrienden uit Vosselaar bestaat uit een fanfare-orkest van bijna 50 muzikanten, instaporkest Crescendo van ruim 20 muzikanten en een drumband van 20 muzikanten.
Momenteel zoeken we naar een enthousiaste dirigent voor ons fanfare-orkest.
Zoals de naam van de fanfare al zegt is het ‘ware vrienden zijn’ erg belangrijk, natuurlijk in combinatie met het op een toffe en sterke manier maken van muziek. Onze fanfare heeft een evenwichtig verdeelde bezetting van enkel fanfare-instrumenten.
Als fanfare organiseren we jaarlijks een herfstconcert (zaterdagavond en zondagmiddag), een themaconcert in het voorjaar (zondagmiddag) en een aperitiefconcert in juni. Incidenteel treden we op bij verbroederingen.
Voor het fanfare-orkest met muzikanten van 12 tot 85 jaar zoeken we een enthousiaste dirigent, die in een aangename sfeer het beste in ons muzikale kunnen kan bovenhalen. Ook vinden we het belangrijk dat we in onze optredens een mooie combinatie hebben van echte fanfare-werken aangevuld met lichtere werken die het publiek aangenaam in de oren klinken.
We repeteren elke vrijdag van 19.30 – 21.30 uur in ons eigen lokaal in Vosselaar.
Vanwege de samenwerking met de muziekacademie van Turnhout is het een voorwaarde dat de dirigent een door de muziekacademie erkende opleiding succesvol heeft afgerond.
De indiensttreding van de nieuwe dirigent is zo snel mogelijk, liefst vanaf oktober 2024.
Hopelijk ben jij diegene die vol enthousiasme onze groeiende fanfare in een aangename sfeer wil sturen in haar muzikale ambities en doelstellingen: mooie muziek maken, waar onze toehoorders steeds weer aangenaam verrast naar blijven luisteren.
Als jij interesse hebt, vragen we je naam en cv door te sturen naar voorzitter Steven Willems, voorzitter@fanfaredwv.be

Provincie
Antwerpen
Contact
Adwin Martens