De Koninklijke Fanfare Kunst en Vermaak en de Kleine Fanfare uit Lovenjoel (www.fanfarelovenjoel.be) zoekt op korte termijn (met ingang van januari 2022) een dirigent voor haar vrijdagavondrepetities. Een korte voorstelling:
1. We zijn een gemengde en diverse groep, in alle betekenissen van het woord:
• m/v/x
• jong en minder jong
• anciens, gevorderden en instappers
De dirigent geeft de nodige aandacht en ondersteuning om zodoende rekening te houden met de kennis en kunde van iedere muzikant.

2. We houden van een wervelend en gevarieerd repertorium waarbij ernstige composities aangevuld worden met het lichtere werk. De dirigent voelt zich thuis in meerdere muziekgenres.

3. Geprononceerde uitvoering en special effects zijn ons op het lijf geschreven. Ook de dirigent houdt van forte-piano’s, crescendo’s en decrescendo’s.

4. Enige ambitie is ons niet vreemd. Zowel bij onze zelf georganiseerde concerten als bij uitwisselingsconcerten houden we van een nette afwerking.
De dirigent beschikt over de nodige know-how om de individuele muzikant en de groep tot betere prestaties en hogere toonaarden te brengen.

5. Last but not least: we zijn een muzikale maar ook gezellige bende. We hebben het voor dirigenten met een gevoel voor humor die zich perfect in onze fanfare “familie” kunnen integreren en er zich thuis voelen.

6. De instroom van nieuwe muzikanten wordt deels gerealiseerd door een opleiding in eigen beheer en deels via instroom vanuit muziekscholen. De instappers en leerlingen worden klaargestoomd om via de “Kleine Fanfare” kennis te maken met het samenspel. Van de dirigent wordt tevens verwacht dat hij de begeleiding van deze “Kleine Fanfare” voor zijn rekening neemt. In dit kader is een bekwaamheidsbewijs (opleiding, diploma, DKO-bewijs …) voor het vak groepsmusiceren in “alternatieve leercontext” gecombineerd met een bewijs van pedagogische bekwaamheid een pluspunt, maar geen must.
Voel je je aangesproken en wil je mee muzikale vorm geven aan onze vereniging, aarzel dan niet en mail vandaag nog (deadline: 02/01/2022) uw gemotiveerd schrijven en curriculum vitae naar Marc Swennen, Secretaris:
- m.swennen@scarlet.be
- +32 478 36 39 26
- www.fanfarelovenjoel.be

Provincie
Vlaams-Brabant
Contact
SWENNEN Marc
Contactgegevens