Vzw Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Merelbeke zoekt een dirigent voor het harmonieorkest.

Wij zijn een muzikale vriendengroep voor jong en oud uit Merelbeke. Ons orkest, gesticht in 1879, bestaat momenteel uit 3 groepen: het harmonieorkest, het jeugdorkest JeeJoo en een vriendengroepje Roger and Friends. Ons harmonieorkest klasseerde zich in 2014 in eerste afdeling.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en dynamische teamplayer in open communicatie met zowel de jonge als de minder jonge orkestleden, de verschillende werkgroepen en het bestuur.

Wij repeteren op vrijdagavond van 20u15 tot 22u15. Vlak daarvoor repeteert ons jeugdorkest JeeJoo.

Aangezien onze vereniging het vak 'ALC' aanbiedt voor verschillende muziekacademies, gaat onze voorkeur uit naar een professionele muzikant die reeds een (bachelor)opleiding aan het conservatorium heeft afgewerkt. Een opleiding HaFaBra directie is een extra pluspunt.

Heb je interesse, aarzel niet en neem contact met ons op. Stuur ons je motivatiebrief, je muzikale CV en eventuele referenties voor 31 augustus. Wij hopen jou dan binnenkort te ontmoeten tijdens een eerste kennismakingsgesprek waarop ook het vervolg van de selectieprocedure besproken zal worden.

Contact: Luc De Munter, voorzitter
Contactgegevens: ldemunter@skynet.be, 0496 57 15 31

Provincie
Oost-Vlaanderen
Contact
Luc De Munter
Contactgegevens

vzw Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Merelbeke
Poelstraat 7
9820 Merelbeke
ldemunter@skynet.be
0496 57 15 31