Wie zijn we? We zijn een levendige vereniging uit Lauwe. We maken muziek met en voor de inwoners van Lauwe en omstreken. We tellen 4 afdelingen. Een trommelkorps (8 leden), mini’s (+- 10 leden), jeugdharmonie (+-20 leden) en een Harmonie (+-40 leden). We geven concerten, werken projecten uit en gaan als orkest ook op stap. We voelen ons goed in de afdeling uitmuntendheid. Ook niet-muzikale activiteiten horen er in onze werking natuurlijk bij.

Wie zoeken we? We zoeken een dirigent(e) om onze jeugdharmonie en Harmonie onder muzikale vleugels te nemen. En mee de schouders te zetten onder de verdere uitbouw van onze vereniging. Onze jeugdharmonie repeteert nu op zondagmorgen van 9 tot 10. De Harmonie aansluitend van 10 tot 12. Het moment voor de repetitie van onze jeugdharmonie is bespreekbaar. Het repetitiemoment voor de Harmonie houden we graag zoals het nu is. De overdracht van de jeugdharmonie zien we op korte termijn. Die van de Harmonie vanaf midden maart 2025.

Wat verwachten we? We zoeken een enthousiaste persoonlijkheid die muzikanten van alle leeftijden en verschillend niveau het muziek maken in groep kan bijbrengen. Die gedreven en enthousiast muzikale programma’s en projecten mee uitwerkt. Die een hogere muziekopleiding volgde met Hafabra directie of dit binnenkort afrondt. Die meedenkt over de verdere uitbouw en vernieuwing van onze vereniging en ook andere sociale activiteiten van de vereniging mee ondersteunt.

Vragen? Neem contact met ons op via info@harmonielauwe.be of via 0477 83 43 11 (Pieter Decruynaere).

Interesse? Bezorg ons voor 22 augustus je cv via info@harmonielauwe.be en we laten zeker nog iets van ons horen.

Provincie
West-Vlaanderen
Contact
Pieter Decruynaere
Contactgegevens

info@harmonielauwe.be
0477 83 43 11