Dirigent jeugdorkest Harmonie Vrank & Vrij Nazareth.
De jeugdharmonie van de Koninklijke Harmonie Vrank en Vrij zoekt een nieuwe dirigent startende vanaf september.
Ons jeugdorkest bestaat momenteel uit jonge muzikanten verder aangevuld met meer gevorderde muzikanten. Het doel is om onze jeugdmuzikanten op een leuke en speelse manier te laten genieten van het samenspelen. Niet alleen muziek staat centraal, ook andere activiteiten hebben een plaats binnen de Jeugdharmonie. Als dirigent van ons jeugdorkest werk je zowel met beginnende muzikanten als gevorderde muzikanten. Je kan onze muzikanten inspireren en motiveren tot samen muziek maken.
Voor het volgende werkjaar hebben wij twee projecten op het programma voor onze jeugdharmonie. Eerst en vooral wordt er gewerkt naar een Halloweenconcert. Daarnaast is er een concert in het voorjaar in samenwerking met de plaatselijke academie.
Onze nieuwe jeugddirigent zal een sterke ondersteuning krijgen vanuit het bestuur.
Verschillende activiteiten doorheen het jaar zorgen ervoor dat jeugdige muzikanten warm gemaakt worden voor de harmonie. Zo werden al muziekkampen georganiseerd, en kan je rekenen op een sterke reclamecampagne die kinderen muzikaal prikkelen.
Profiel:
▪ Je hebt voeling met jongeren;
▪ Je bent bereid om repetities te leiden met beginnende muzikanten;
▪ Je volgt een opleiding conservatorium, bent afgestudeerd aan het conservatorium, je hebt een cursus HaFaBra-directie gevolgd aan het DKO of hebt al enkele jaren ervaring als dirigent;
▪ Je engageert je om mee te werken aan projecten;
▪ Je bent beschikbaar op zaterdag of zondagvoormiddag;
▪ Je bent beschikbaar vanaf september 2022.

Provincie
Oost-Vlaanderen
Contact
Christiaan Van Herzeele
Contactgegevens

Ben jij de dirigent die bij ons orkest hoort? Solliciteer dan nu via
de.jonghe.stefaan@gmail.com. Voor meer informatie kan je bellen naar Christiaan Van Herzele via 0475 84 18 06.