Na een zeer succesvolle periode van 12 jaar onder de deskundige leiding van Jeroen Van Ginneken, zijn we nu klaar voor een nieuwe uitdaging.
Onze harmonie is een jong, gemotiveerd harmonieorkest dat wekelijks op donderdagavond repeteert in Oostmalle van 20u15 tot 22u15.
Extra repetities, repetitiedagen en partiële repetities worden ook ad hoc georganiseerd.
Buiten ons orkest van een 45-tal gemotiveerde muzikanten, beschikt onze vereniging ook over een bloeiende jeugdharmonie met een 35-tal jongeren die zich rustig kunnen klaarstomen voor het grotere werk.
Zo hebben we een fijne samenwerking met meerdere muziekacademies en kunnen hun leerlingen in ons jeugdorkest hun samenspel volgen in het stelsel van de alternatieve leercontext.
Ons repertoire is zeer gevarieerd: van klassieke muziek tot pop en jazz en dit op het niveau van "ere-afdeling".

Ook onze internationale concertreizen zorgen telkens voor een enorme muzikale boost en kameraadschap bij onze muzikanten.

Onze nieuwe dirigent(e) zal de kans krijgen om samen te werken met een gemotiveerd en dynamisch bestuur.
Ben jij de dirigent(e) die samen verder wil bouwen aan de toekomst van onze bloeiende vereniging?
Straal jij enthousiasme en plezier uit zodat jij onze muzikanten wekelijks kan enthousiasmeren met jouw uitgebreide muzikale kennis?
Krijg jij energie om elke repetitie het beste uit de groep te halen?
Hou je ook rekening met het "sociale aspect" na de repetitie en ben je bereid om je voor een langere termijn te engageren?
Dan ben jij misschien wel de dirigent(e) die we zoeken!
Aarzel dan niet om je kandidaat te stellen!

Stuur je cv en motivatiebrief uiterlijk voor 15 januari 2024 naar info@khsl-oostmalle.be. Voor meer informatie kan je ook rechtstreeks contact opnemen met het bestuur via 0468 13 12 77.
Wij kijken uit naar je kandidatuur!

Provincie
Antwerpen
Contact
Kurt Schryvers
Contactgegevens

GSM : 0468 13 12 77
Info@khsl-oostmalle.be