Ons jeugd- en instaporkest Zandola is opzoek naar een enthousiaste dirigent.
We repeteren elke vrijdagavond van 19u tot 20u tijdens het schooljaar in ons eigen lokaal Kruiskenslei 2+ in Boom.
Ons orkestje bestaat momenteel uit een 15-tal muzikanten die minstens 1 jaar een muziekinstrument (blazers en percussie) bespelen. De huidige groep bestaat uit enkele jonge beginnende muzikanten en enkele meer ervaren muzikanten die ook al bij Sforzando meespelen.
Twee keer per jaar spelen we een concertje voor publiek. Daarnaast gaan we om de 2 jaar op weekend en organiseren we tijdens elk jaar nog enkele leuke activiteiten.
Ons hoofddoel is om beginnende muzikanten warm te maken om samen muziek te spelen, het plezier van samenspelen te ervaren en ze zo ook de kans te geven om later door te stromen naar Sforzando (olv Pieter Nieva) die na Zandola repeteren.

Wat verwachten we van jou?
We zoeken een enthousiaste dirigent die goed kan omgaan met kinderen en jongeren.
Iemand die ook bereid is de uitdaging aan te gaan en met deze groep samen mee te groeien.
Je beschikt liefst over een hogere muziekopleiding of een getuigschrift “master in de kunsten" of je behaalde een diploma hafabra-directie aan een DKO-instelling. Dit zijn de voorwaarden om ALC (alternatieve leercontext te kunnen aanbieden via de muziekscholen). Maar moest je dit nog niet kunnen voorleggen maar je bent super gemotiveerd, aarzel dan niet en laat ons weten waarom jij toch echt wel geschikt bent voor Zandola.

Je kan ons contacteren via Evi@zandola.be

Provincie
Antwerpen
Contact
Evi Meert
Contactgegevens