Op 22 mei 2023 starten we met de lenteschoonmaak van onze databank. In de loop van deze week krijgen alle leden een e-mail met een unieke link naar hun persoonlijke gegevens in Assist, onze databank. We vragen iedereen om via deze link hun gegevens te controleren en aan te vullen of te corrigeren waar nodig.

Correcte gegevens voor een correcte dienstverlening

Om een goede werking te garanderen, is het belangrijk dat VLAMO en haar verenigingen beschikken over de meest recente en correcte gegevens van hun leden. Met een up-to-date databank kunnen we onze leden correct verzekeren en beter informeren.


Ontving je een e-mail van VLAMO om je gegevens te updaten?

Dat wil zeggen dat jij of iemand uit jouw gezin lid is van een vereniging, aangesloten bij VLAMO. Door jouw lidmaatschap ben je ook automatisch lid van VLAMO. Zo ben je verzekerd tijdens de activiteiten van je vereniging en kan je deelnemen aan onze talrijke activiteiten.

In de mail vind je een unieke link naar je persoonlijke gegevens in Assist, de administratietool die jouw vereniging en VLAMO gebruiken:

  • Klik op je naam (met daaronder je vereniging): je komt terecht in de Assist-omgeving van je vereniging, waar je je gegevens kan nakijken. Vul aan of corrigeer waar nodig.
  • Ben je lid bent van meerdere verenigingen? Dan zal je je gegevens per vereniging moeten nakijken.

Beheer jij het VLAMO-lidmaatschap van jouw vereniging? 

Dan ontving je van ons al enkele infomails over deze lenteschoonmaak. Vanaf volgende week kunnen jullie de wijzigingen van jullie leden eenvoudig bekijken en goedkeuren in jullie Assist-ledenlijst. We sturen je hiervoor wekelijks een e-mail met een instructiefilmpje.

Een vraag? Mail naar ledenadministratie@vlamo.be

Meer over het VLAMO-lidmaatschap

Al lid van VLAMO of interesse om lid te worden? Dan ben je hier op het juiste adres.