Met deze ondersteuning geeft VLAMO amateurmuziekverenigingen en beoefenaars een duwtje in de rug om verder artistiek te groeien.

VLAMO biedt artistieke en organisatorische ondersteuning door deskundigen aan orkesten, instrumentengroepen en besturen.

Organiseer je een muziekkamp of play-in? Onder bepaalde voorwaarden kan VLAMO je dirigent of een externe deskundige vergoeden.

VLAMO ondersteunt verenigingen die 25 of een veelvoud van 25 kaarsjes uitblazen bij de organisatie van een jubileumfestival.

Via evaluatieconcerten zet VLAMO op een laagdrempelige manier in op kwaliteitsverbetering en ondersteuning van orkesten. Een professioneel evaluatieteam zorgt voor waardevolle feedback.

Via jeugdorkestenfestivals zet VLAMO in op talentontwikkeling en ondersteuning van jeugdorkesten. Een professioneel evaluatieteam zorgt voor waardevolle feedback.

Ben je op zoek naar een artistieke uitdaging als vereniging of solist? VLAMO organiseert allerlei wedstrijden, zowel voor beginnende als gevorderde groepen of muzikanten.

VLAMO gaat op zoek naar een creatief en artistiek initiatief dat door de buitengewone vorm een blijvende impact op de omgeving heeft.

Foto banner: Giovanni Maes