Wanneer
19.06.2022
Locatie
Antwerpen, Koninklijk Conservatorium Antwerpen
Contact
martin@vlamo.be
Soort activiteit
Vorming
Discipline
Harmonie

Na de geslaagde fanfare-editie van 2021 organiseren we op zondag 19 juni 2022 een workshop voor beginnende of ervaren componisten, geïnteresseerde arrangeurs en dirigenten, muzikanten en liefhebbers die meer willen weten over het componeren en orkestreren voor harmonieorkest. Deze activiteit zal plaatsvinden in het Koninklijk Conservatorium Antwerpen.

Coaches Jan Van der Roost en Kevin Houben bezorgen de cursisten de nodige informatie en tips over het componeren en orkestreren voor harmonieorkest, en dit op basis van luistervoorbeelden en partituren van bestaande composities. De klemtoon ligt op werken uit de lagere afdeling.

We voorzien voor deelnemers ook de mogelijkheid om hun composities of orkestraties te laten verbeteren of bespreken met de docenten.


Praktisch

  • Wanneer? zondag 19 juni 2022 van 10 tot 16 uur

  • Waar? Koninklijk Conservatorium Antwerpen

  • Kostprijs? 20 euro (inclusief broodjesmaaltijd)


Inschrijven en info

Inschrijven kan tot en met 10 juni via het online inschrijvingsformulier.

Meer info via martin@vlamo.be


VLAMO Compositiewedstrijd 2022

Inspiratie opgedaan voor je eigen compositie? In 2022 gaat VLAMO's internationale compositiewedstrijd op zoek naar nieuw harmonierepertoire voor tweede en derde afdeling. Dien je compositie ten laatste in op 31 oktober 2022. Meer info en reglement.