Heel wat muziekverenigingen worstelen met hun administratie en boekhouding: het correct beheren van een vzw-boekhouding, het organiseren van een Algemene Vergadering, het opmaken van statuten, het opmaken van een begroting ... Om onze leden nog beter te helpen, werkt VLAMO samen met Assist. Assist is een uitgebreid en gebruiksvriendelijk online boekhoud- en administratieprogramma voor vzw's en feitelijke verenigingen. 

Assist START

Elke aangesloten groep bij VLAMO heeft gratis toegang tot Assist START! Dankzij de handige VZW-Checklist en het eenvoudige boekhoudprogramma helpt Assist START je om je vereniging 100% in orde te houden. Met deze versie krijg je toegang tot de rubrieken ‘VZW-Helper’ en ‘Boekhouding’, waardoor je alle tools in handen hebt om te voldoen aan de huidige VZW-wetgeving.

UPGRADE: Assist PLUS

Wil je alle mogelijkheden van Assist gebruiken, en bijv. ook je ledenadministratie of activiteiten in Assist beheren? Dan kan je de gratis basisversie uitbreiden met deze extra mogelijkheden voor slechts € 99 per jaar. Hiermee beheer je de volledige werking van je vereniging online: boekhouding, vzw-administratie, ledenbeheer, adressenbestand, activiteiten, stockbeheer, werkgroepen, vrijwilligers ...

Wil je Assist PLUS gratis uittesten? Surf dan naar www.assistonline.eu en kies ‘Test 30 dagen gratis’. Geef duidelijk aan dat je lid bent van VLAMO. Na die 30 dagen beslis je zelf of je al dan niet wilt verder werken met Assist PLUS. Wil je dat niet, dan moet je niets doen, want na die 30 dagen wordt je abonnement automatisch opnieuw aangepast naar Assist START

Ontdek alle mogelijkheden op www.assistonline.eu.

Infosessies

Download hier de ppt-presentatie die getoond werd tijdens de infosessies in 2018.

Groepsbeheer

Op onderstaande pagina leggen we je stap voor stap uit hoe je je leden beheert via Assist, het ledenbeheerprogramma van VLAMO.

Beheer jij het VLAMO-lidmaatschap van jouw vereniging of academie? Dan vind je hier alle info.