BBK, dé afspraak voor brassbands

VLAMO's Brassbandkampioenschap is dé afspraak voor brassbands. In vijf afdelingen geven de bands het beste van zichzelf en doen ze een gooi naar de kampioenstitels in hun afdeling. Kers op de taart is een Europees ticket voor de winnaar van de kampioensafdeling.

Brassbandkampioenschap 2022

Het laatste weekend van november is de vaste datum van VLAMO’s brassbandkampioenschap. In 2022 voor de 42ste keer sinds het ontstaan van het kampioenschap.

De voorbije bijna twee jaren hebben ons allemaal met twee woorden leren spreken. Als de pandemie-situatie het vereist nemen we de gepaste maatregelen om het welzijn van onze muzikanten en publiek op de eerste plaats te zetten!

Basdrum en stokken

Beelden BBK2019

Dirigent
Bastuba
brassband
Dirigent en band
Dirigent
Dirigent
brassband
dirigent front
dirigent front
brassband
brassband
brassband
brassband
Cimbalen

Winnaar Kampioensafdeling 2019

Video

Palmares - laatste jaren

Kampioensafdeling Eerste afdeling Tweede afdeling Derde afdeling
2021 Cancelled event
2020 Cancelled event
2019 Brassband Willebroek Brassband Gent Mercator Brass Band United Brass
2018 Brassband Willebroek Brassband Scaldis Young Brassband Willebroek Mercator Brass Band
2017 Brassband Willebroek Brassband Bacchus Brassband Euterpe Young Brassband Willebroek
2016 Brassband Buizingen Brassband Panta Rhei Kon. BB de Grensbewoners Smeermaas United Brass
2015 Brassband Buizingen Brassband Scaldis Kon. BB de Grensbewoners Smeermaas Dender Brass

Meer info over specifieke kampioenschappen

27.11.2021, 10:30 - 28.11.2021, 20:00
28.11.2020, 10:30 - 29.11.2020, 20:00

Meer info: tim@vlamo.be

Foto banner: Chris Van den Bergh

Foto's slider: Chris Van den Bergh en Jan Vivijs