Als organisatie willen we dicht bij onze leden en verenigingen staan en jullie nog beter ondersteunen. Daarom doet VLAMO mee met de nationale DOE-meter, een onderzoek naar engagement, vrijwilligerswerk en verenigingen. Zo willen we te weten komen wat al goed gaat binnen verenigingen, maar ook wat er nog verbeterd kan worden en waar er nood aan is.

Doe nog tot 31 december mee met het onderzoek, en deel dit massaal met jullie leden, vrijwilligers, bestuursleden, bevriende verenigingen ... 

Hoe werkt het?

Klik hier en doe meteen mee aan het onderzoek. Jouw deelname is natuurlijk volledig anoniem. Na enkele vragen over basisgegevens zoals je leeftijd en gezinssituatie, gaan we over tot vragen over thema’s zoals engagement, noden …     

Uitkomst als basis voor ons verdere beleid

Natuurlijk gaan we erna aan de slag met de conclusies uit deze studie. Wij engageren ons om de resultaten te gebruiken als basis voor ons beleid, en we zullen de resultaten van het onderzoek publiceren op onze website.

Aanpak

We werken voor dit onderzoek samen met Indiville, Give a Day en Bpact. Zij staan garant voor ieders privacy en de kwaliteit van aanpak.

Praktisch

Graag nog wat extra info? Contacteer beleid@vlamo.be 


Dit onderzoek gebeurt met steun van de Nationale Loterij.