Op dinsdag 9 mei 2023 verzamelen onze muzikale 55-plussers voor een leuke dag muziek spelen onder leiding van Rony Van Hileghem. K.H. Sint-Hilarius Bierbeek verzorgt de plaatselijke organisatie.

Praktisch

Waar en wanneer?

  • CC De Borre, Speelpleinstraat 10, 3360 Bierbeek
  • dinsdag 9 mei 2023

Dirigent

Rony Van Hileghem

Dagprogramma

  • 09.00 uur: samenkomst
  • 09.30 uur: start repetitie (pauze voorzien)
  • 12.30 uur: middagpauze
  • 13.30 uur: repetitie (pauze voorzien)
  • 16.30 uur: slotconcert, waarop vrienden, familie en anderen van harte welkom zijn!

Inschrijven

Het inschrijvingsgeld bedraagt 15 euro, inclusief middagmaal en vieruurtje.

Schrijf snel in via het online formulier hieronder, want de plaatsen zijn beperkt.

Je inschrijving is compleet wanneer je het inschrijvingsformulier hebt ingevuld en het inschrijvingsgeld hebt overgeschreven op de rekening BE14 7340 0703 9983 van VLAMO Vlaams-Brabant en Brussel vzw. Vergeet niet om bij de mededeling je naam + seniorenplay-in te vermelden!

Vanaf 18 april 2023 mag je de praktische informatie verwachten, samen met de partituren.

Inschrijven kan tot en met 26 maart 2023 via het online inschrijvingsformulier.

Over de dirigent

Rony Van Hileghem begon als trompettist op 9-jarige leeftijd. Hij studeerde aan het Conservatorium te Brussel en behaalde er Eerste Prijzen voor notenleer, harmonie, contrapunt, muziekgeschiedenis en het diploma Meester in de Muziek voor Muziekschriftuur. Verder volgde hij er hafa-directie bij Jan Segers. Ook volgde hij orkestdirectie bij Edmond Saveniers aan het Lemmensinstituut.

Tijdens zijn loopbaan was hij actief als leraar aan diverse muziekacademies in het Brabantse en Brussel en was directeur van de academies van Sint-Lambrechts-Woluwe, Ukkel en Londerzeel.

Hij componeerde en arrangeerde voor allerlei bezettingen. Ook was hij dirigent bij diverse harmonie- en fanfareorkesten, een symfonisch orkest en bij verschillende jeugdplay-ins. Hij wordt nog steeds geregeld gevraagd als jurylid voor solistenwedstrijden of evaluatieconcerten.

Voor VLAMO is hij momenteel actief als bestuurslid voor Vlaams-Brabant en Brussel en zetelt hij in verschillende provinciale en nationale stuurgroepen.

Foto banner: Suzy Tailleur