Wanneer
29.05.2022
Locatie
Merksem, Sporthal De Rode Loop
Contact
Elke Vermeire
majotwirl@vlamo.be
Soort activiteit
Wedstrijd
Inschrijfdata

De inschrijvingen zijn verlengd tot en met 25 april 2022!

Wat is er nieuw?

Je neemt het op tegen jezelf tijdens deze nieuwe recreatieve wedstrijd, en gaat met een grote glimlach én een medaille in de hand naar huis. “Game of Twirl” staat open voor íedereen en is geheel open level. Daarbij word je beoordeeld door gekwalificeerde juryleden die je achteraf tips aanreiken om je uitvoering te verbeteren.

Waar en wanneer?

Op zondag 29 mei 2022 kan je het beste van jezelf komen tonen in Sporthal De Rode Loop – Rodeloopstraat 2, 2170 Merksem.

“Kwanta kosta”?

Per unieke deelnemer wordt er 3 euro inschrijvingsgeld gevraagd, ongeacht hoeveel keer die op het podium zal staan. Nog een leuk #wistjedatje: voor élk optreden ontvang je een medaille.
Let wel: deelname wordt pas gegarandeerd na betaling van het inschrijvingsgeld op rekeningnummer BE96 0013 6643 9505, op naam van VLAMO vzw. Dit met vermelding van "Game of Twirl 2022 + Naam en groep".

Meer info en inschrijven

Je kan meer info verkrijgen via majotwirl@vlamo.be, of via de leden van de stuurgroep MajoTwirl.

Om in te schrijven bezorg je het inschrijvingsformulier 2021-2022 aan majotwirl@vlamo.be, en dit ten laatste op 25 april 2022.

Tip: Je kan je inschrijvingsformulier van de vorige wedstrijden hergebruiken. Bij de dropdownbox waar je de wedstrijd kan kiezen, klik je gewoon een lege lijn aan onderaan de keuzemogelijkheden. Vergeet natuurlijk niet om de gegevens van de deelnemers waar nodig aan te passen.