VLAMO West-Vlaanderen organiseert op zaterdag 22 oktober en zondag 23 oktober een jeugdorkestenfestival in de Concertstudio van Muziekcentrum Track in Kortrijk.


Evaluatie

Elk orkest krijgt een schriftelijke evaluatie met tips en verbeterpunten van een professioneel evaluatieteam. Er worden dus geen punten toegekend.  


Programma

  • De programmakeuze is volledig open. Groepen kunnen geheel vrij kiezen welke werken, inclusief inspeelwerk (niet verplicht), ze uitvoeren op het evaluatieconcert.
  • Het programma duurt minstens 20 minuten en maximaal 40 minuten.  

Klassering

Groepen die om een klassering vragen, dienen hiermee wel rekening te houden bij hun programmakeuze. In de lijst met plichtwerken kan je suggesties vinden voor geklasseerde werken per categorie.


Vergoeding

Elke deelnemende groep, ongeacht de discipline, ontvangt een vergoeding van 600 euro.  


Inschrijving & waarborg

  • Inschrijven kan tot 15 juli via dit inschrijvingsformulier.
  • De inschrijving is pas geldig na het storten van de waarborg (€ 100) op de rekening van VLAMO West-Vlaanderen vzw: BE62 3800 1583 9161 met als vermelding 'evaluatieconcert 2022 + naam vereniging'.

Lees het volledige reglement op:

Via jeugdorkestenfestivals zet VLAMO in op talentontwikkeling en ondersteuning van jeugdorkesten. Een professioneel evaluatieteam zorgt voor waardevolle feedback.

Vragen? Aarzel niet om ons trefpunt te contacteren. Wij helpen je graag! 

Foto banner: Johan Verbeelen